0722036443 Personlig service Snabb leverans Lager i Sverige
0722036443
Personlig service Snabb leverans Lager i Sverige

Fåglar.

1. Jag har generella problem med fåglar.
2. Jag har problem med fåglar i min trädgård.
3. Jag har problem med fåglar på min balkong.

 

1. Jag har generella problem med fåglar.

Fåglar är bland de smartaste djuren och kan ibland vara svåra att skrämma bort. De kan ofta vänja sig vid olika fågelskrämmor om man inte flyttar dem. Generellt kan man säga att fågelskrämma: Drake har visat sig mest effektiv. Den liknar en rovfågel som svävar över platsen man vill skydda och rör sig naturligt i vinden. Fågelattrapper så som fågelskrämma: falk och fågelskrämma: Uggla kan också fungera om man har mindre problem med fåglar men då är det viktigt att man sätter upp dem tidigt på säsongen och försöker flytta på dem minst en gång i veckan. De kan även kombineras med glänsande fågelskrämmor som reflekterande remsa och fågelskrämma: snurra. Vi har även enstaka fall där fåglar har vant sig vid nästa alla skrämseltaktiker. Detta är främst i stadsmiljöer där fåglarna har blivit mer luttrade. På platser där ingen skrämma verkar fungera kan man använda fågelpiggar det fungera dock endast på begränsade ytor. Man måste förhindra helt att fåglar kan landa på platsen.

2. Jag har problem med fåglar i min trädgård.

Generellt kan man säga att Fågelskrämma: Drake har visat sig mest effektiv i trädgårdar. Den liknar en rovfågel som svävar över platsen man vill skydda och rör sig naturligt i vinden. Var noga med att ni placerar den på en plats där den kan flyga fritt så den inte trasslar in sig i träd eller annat i närheten. Fågelattrapper så som fågelskrämma: falk och fågelskrämma: uggla kan också fungera om man har mindre problem med fåglar men då är det viktigt att man sätter upp dem tidigt på säsongen och försöker flytta på dem minst en gång i veckan. De kan även kombineras med glänsande fågelskrämmor som reflekterande remsa och fågelskrämma: snurra.

3. Jag har problem med fåglar på min balkong.

Om du bort i stadsmiljö är fåglarna där ofta mer luttrade och kan vara svårare att få bort. Man kan försöka sätta upp ett antal Fågelskrämma: Snurra på balkongräcket vilket kan avskräcka dem från att landa. Fågelattrapper så som fågelskrämma: falk och fågelskrämma: uggla kan fungera men i stadsmiljö så vänjer sig fåglarna i regel snabbt.

Tillbaka till Skadedjursguiden

  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan