0722036443 Personlig service Snabb leverans Lager i Sverige
0722036443
Personlig service Snabb leverans Lager i Sverige

Köpvillkor

Allmänt om Indiventa köpvillkor.

Konsumentköplagen (1990:032) och Lag (2000:274) om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal innehåller regler om dina rättigheter som konsument. Oavsett hur du handlar hos oss är nedanstående köpvillkor komplement till dessa lagar och är de bestämmelser som gäller mellan oss (Indiventa) och dig. För mer information se konsumentverkets hemsida.

Köp

Träffande av avtal
Vid beställning, via Internet, träffas avtal om köp när du väljer att bekräfta köp i kassan. Vid uppenbara felaktigheter (t.ex. uppenbart felaktigt pris eller tryckfel) förbehåller vi oss rätten att korrigera felet i efterhand. Om du inte är nöjd med vår korrigering eller anser att produktinformationen är felaktig får du självklart välja att avboka din order utan kostnad.

Ändring av order
Om din order redan är skickad har vi ingen möjlighet att göra några ändringar eller tillägg. Ändringar och tillägg måste därför göras innan din order skickas genom att kontakta oss på e-post: info@indiventa.se eller per telefon 072-2036443.

Priser och betalning

Priser och betalning

Pris
I priserna ingår moms (om du inte valt företagskund när du registrerat dig, då visas priserna exklusive moms).. Om du väljer att betala med faktura tillkommer en faktureringsavgift på 29:-.

Betalsätt
Du kan betala med Visa eller MasterCard genom Sveawebpay, med faktura (kostnad tillkommer) också genom Sveawebpay. Du kan även betala med Payson, antingen genom Visa, MasterCard, svenska banker som erbjuder direktbetalningar (Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea).

Betalning med Payson

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

Läs mer om Payson här: www.payson.se

Faktura genom SveaWebPay

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är överlåtna till Svea Ekonomi AB. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.
Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

läsa mer om SveaWebpay här: www.sveawebpay.se

Leveranser

Leveranstid
Leveranstiden är 2-5 arbetsdagar. Varor som inte finns i lager, utan måste beställas från leverantör får en längre leveranstid. Du finner information kring aktuell lagerstatus under varje produkt på vår hemsida. Större delen av våra leveranser sker med DHL Service Point och dina varor kan hämtas ut hos ditt lokala ombud efter 1-6 arbetsdagar. Vissa lättare varor kan skickas som brev och kommer då i första hand direkt till din brevlåda. Det som inte får plats i brevlådan/brevinkastet kan istället hämtas ut hos ditt postombud.

Fraktkostnaden är 59 kr per beställning.

Paket som inte avhämtats debiteras med en avgift på 250 kronor. I avgiften ingår tur och retur frakt plus administrationskostnader.

Transportrisken
Vi står för transportrisken, dvs. risken för att produkten skadas eller kommer bort under transporten från oss till dig. Varje försändelse besiktigas innan den skickas till dig. Skulle produkten ändå vara skadad eller felexpedierad när den anländer så åtar vi oss att kostnadsfritt åtgärda felet.

Transportskador/Felexpediering
Om produkten är skadad vid leveranstillfället bör detta anmälas omgående till oss på e-mail info@indiventa.se eller per telefon 072-2036443. För att vi ska kunna reklamera skadan gentemot vår transportör behöver vi anmäla transportskadan till dem inom 1-3 dagar. Vi är därför tacksamma om du anmäler skadan inom denna tid.

Returrätt/Öppetköp

Du har 30 dagars returrätt på dina varor. Förpackningen kan öppnas och produkten kan användas men produkten måste vara i originalskick, dvs inga repor eller dylikt, och förpackningen oskadad. Observera att det är andra vilkor för nematoder eftersom de är färskvaror klicka här för att veta mer.

Skicka med ett brev i returen med anledningen till returen. Bifoga även faktura och kundnummer och ditt namn. Du kan antingen välja att få en annan vara eller få dina pengar tillbaka.

OBS! Port/frakt återbetalas inte. Sänd inte heller varan mot postförskott då vi inte löser ut dessa.

Om du inte är nöjd kan du även skicka in klagåmål till tredjepart här: http://ec.europa.eu/odr 

Returadress
Indiventa
Enslöv 171
313 95 Åled

Dataskydd (GDPR)

Indiventa samlar in och lagrar personuppgifter för att kunna uppfylla avtal med Kunden, uppfylla rättsliga förpliktelser och i de fall behandlingen ligger i både Kundens och Indiventas intresse. Inga uppgifter säljs vidare till tredje part utan hanteras enbart internt av Indiventa AB

Uppgifterna sparas så länge som det finns ett dokumenterat intresse (för mer information kontakta oss på info@indiventa.se) Kunden har alltid rätt att återkalla samtycke, begära ut registerutdrag samt få felaktiga och ofullständiga uppgifter rättade.

Garanti

Garantins längd
Garantins längd varierar beroende på produkt. I regel är det 2 års garanti på produkter i vårt sortiment.

Kontakt

Adress: Skadedjursbekämpning.nu/Indiventa
Enslöv 171
31395 Åled

E-post info@indiventa.se

Telefon: 072-2036443

  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan