Skadedjursbekämpning.nu
0

Skadedjur - Vi hjälper dig | Skadedjursbekämpning.nu

Din kundvagn

Din kundvagn är tom
Svenska Danska

Leveranstid

Vi försöker leverera så snabbt som möjligt, inom en vecka ska varan finnas hos kunden. Vi skickar bara måndag tisdag och onsdag för att inte riskera att nematoderna blir liggande under postgången över helgen.

Under mycket varma perioder under sommaren eller vid sträng kyla vintertid kan leveranstiden bli längre då nematoderna är levande organismer som inte bör utsättas för temperaturer över + 30 grader eller frysa.

Leveranssätt

Vi skickar beställningar som postpaket/brev/varaubrev eller med din specificerade leverantör.

Med tanke på att nematoderna är kylvara bör man undvika att beställa om det är väldigt varmt ute. När varan levererats till kunden, är det kundens ansvar att se till att varorna tas om hand på bästa sätt.

INndiventa ersätter inte för skador som uppkommit efter avisering eller leverans. Kunden bör förvissa sig om att kunna ta emot varan i anslutning till leverans, dvs. avisering eller postutdelning.Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Reklamation och returrätt

Vi garanterar att de nematoder vi skickar är i gott skick. Returer är inte möjliga då nematoder är färskvara. Vår garanti gäller inte resultatet av behandling med våra nematoder.

Ångerrätt

Då nematoder är färskvara och returer inte är möjliga gäller ångerrätten fram till att vi skickat varan.

 

E-mail: info@indiventa.se 
Telefon: 035-39043