0722036443 Personlig service Snabb leverans Lager i Sverige
0722036443
Personlig service Snabb leverans Lager i Sverige

Pälsängar.

1. Hur vet jag att jag fått pälsängrar?

2. Hur blir jag av med pälsängrar?

3. Hur håller jag borta pälsängrar?

 larv till pälsänger

1. Hur vet jag att jag fått pälsängrar

Ofta ser man inte pälsängarna först utan hål i yllekläder och andra textiler. Pälsängerlarver som sedan blir skalbaggar lever på animaliska produkter kan också upptäckas genom randiga larvhudar på botten av din garderob.

Pälsängrar Skalbagge

2. Hur blir jag av med pälsängrar

Eftersom pälsängar kan flyga kan de lätt ta sig in och spridas i ditt hus eller lägenhet. Om man har upptäckt spår efter pälsängrar eller deras larver är det viktigt att man noga städar och tvättar sina kläder i 60 grader. Kläder som inte kan tvättas i 60 grader kan istället frysas. Rödcederträ är även bra på att få bort en invasion av pälsängrar. Det är viktigt att man har rätt sort från trädet Juniperus Virginia. Pälsängar tycker inte om doften av rödceder och kommer att försvinna från din garderob.

3. Hur håller jag borta pälsängrar.

Det är viktigt att städa bort så mycket animaliska produkter som möjligt från ditt hur eller lägenhet eftersom larverna till pälsängrar livnär sig på dessa. Detta är självklart svårt med yllekläder, skinn och pälskläder. Så på platser där man inte kan ta bort alla animaliska produkter kan det vara bra att lägga rödcederträ (Juniperus Virginia). Du kan hänga rödcederringar på galgar i din garderob och lägga rödcederkulor i garderobslådor, dock inte direkt på dina kläder då de kan färga av sig.

Tillbaka till Skadedjursguiden

  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan