0722036443 Personlig service Snabb leverans Lager i Sverige
0722036443
Personlig service Snabb leverans Lager i Sverige

Överlista mössen - dessa platser ska du skydda först!

mus

På vintern minskar tillgången på mat för mössen och de söker sig till nya platser för att hitta föda. De söker också värme och skydd. Med andra ord är människans boning ett fint val för dem. Men, det finns vissa platser som du gör klokt i att skydda för att undvika kostsamma skador!

- Bilen. Om möss kommer in i bilen kan det bli riktigt dyrt. Ofta tuggar de på ledningar i motorrummet och på klädseln inne i bilen. Skydda din bil genom att placera ultraljudsskrämmor i garaget, carporten eller till och med inne i bilen. Fällor är smart att placera runt garaget på utsidan.

- I vaskskåpet. Möss har ett otroligt luktsinne och våra matrester är rena festen för dem. Sätt lock på slaskhinken och sätt en skrämma i vaskskåpet.

- Källaren och vinden. Det är inte ovanligt att möss kommer in i huset via källaren eller vinden. Placera skrämmor där för att mota bort dem innan de kommer in till dig.

- Fågelmaten. Matar du fåglarna nu på vintern? Rena eldoradot för mössen. Se till att placera maten i täckta behållare och sopa upp spillet.

- Kattens mat. Om du matar katten ute eller i källaren drar maten lätt till sig möss och råttor. Fodra inte så mycket åt gången att mat ligger kvar och se till att ha täta foderbehållare.

Våra produkter mot möss och råttor

  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan