0722036443 Personlig service Snabb leverans Lager i Sverige
0722036443
Personlig service Snabb leverans Lager i Sverige

Musborst: Ett Skydd mot Gnagare

Musborst är en innovativ och effektiv lösning för att skydda byggnader från intrång av gnagare som möss och råttor. Denna produkt är utformad för att täta större håligheter och springor där gnagare potentiellt kan tränga sig in.

Konstruktion och Material

Musborst är tillverkad av UV-beständig polypropen och har en kärna av rostfritt stål. Borsten, med en diameter på ungefär 10 cm, anpassar sig lätt till storleken och formen på hålrummet där den installeras.

Montering och Användning

Ett av de främsta fördelarna med musborst är dess enkla montering. Produkten kräver inga speciella verktyg för installationen och kan användas både vertikalt och horisontellt. Den är lämplig för springor och håligheter mellan 30-90 mm. Vid montering expanderar borsten och håller sig själv på plats. För större hålrum kan flera musborstar sammanfogas för att uppnå önskad längd, och de kan enkelt kapas till rätt storlek vid behov.

Fördelar och Flexibilitet

Musborst är inte bara effektivt för att förhindra gnagare från att ta sig in i byggnader, men det har också andra användningsområden. Till exempel kan det placeras i hängrännor för att förhindra att löv och annat organiskt material täpper till, samtidigt som det tillåter vatten att rinna igenom. Detta gör musborst till en mångsidig lösning för olika typer av byggnadsskydd.

Slutord

Sammanfattningsvis erbjuder musborst en hållbar, effektiv och enkel lösning för att skydda byggnader mot gnagare. Dess mångsidighet och enkla installation gör den till ett utmärkt val för både hushåll och kommersiella byggnader som söker skydd mot dessa skadedjur

Våra produkter

 

Mus

  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan