0722036443 Personlig service Snabb leverans Lager i Sverige
0722036443
Personlig service Snabb leverans Lager i Sverige

När råttor invaderar hemmet kan det leda till skador, matkontaminering och sjukdomsspridning. För att hantera detta problem finns flera effektiva metoder.

Hur man bekämpar råttor

 1. Råttfällor: Traditionella råttfällor är bra för att snabbt ta hand om problemet. De bör placeras på strategiska platser där råttaktivitet märks. Kom ihåg att regelbundet kolla fällorna, för att undvika att andra skadedjur dras till en fastklämd råtta. Skydda barn och husdjur från dessa fällor, då de kan vara farliga.

 2. Snäppfällor: Dessa fällor är konstruerade för att snabbt avliva råttor. Se till att välja rätt storlek som passar råttor, inte möss, för att undvika onödig skada.

 3. Fällor för levande fångst: Dessa fällor är skapade för att fånga råttan levande, så att du sedan kan släppa ut den på en annan plats. De fungerar genom att locka råttan in och sedan stänga ingången. Kom ihåg att kolla dessa fällor ofta och hantera fångade råttor på ett ansvarsfullt sätt.

 4. Betestationer: Dessa är lådor med giftigt bete inuti. Råttor lockas in, äter av betet och går sedan iväg för att dö. Var mycket försiktig med sådana stationer om du har husdjur eller små barn.

Vad lockar råttor?

Råttor söker ofta mat och skydd. Att lämna mat oskyddad eller ha hål i hemmet kan göra det till en inbjudande plats för dem. De kan klämma sig genom små öppningar och tenderar att föredra skuggiga områden, vilket gör källare eller skrymslen till ideala platser för dem.

Förebygg råttintrång

För att hålla råttor borta:

 • Täta alla hål eller sprickor i ditt hem.
 • Håll hemmet rent och fri från matrester.
 • Förvara mat i slutna behållare.
 • Se till att trädgrenar inte rör vid ditt hus.
 • Håll områden runt huset rena och fria från skräp.
 • Förvara vedstaplar på avstånd från huset.

Genom att följa dessa tips kan du förhindra råttor från att beträda ditt hem och hantera de som redan har hittat sin väg in.

 • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
 • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan