0722036443 Personlig service Snabb leverans Lager i Sverige
0722036443
Personlig service Snabb leverans Lager i Sverige

Fåglar är vanligtvis trevliga att ha omkring sig, men när de börjar hänga på din balkong kan det vara mycket irriterande. I den här artikeln får du några tips för att bli av med dem!


Fåglar är underbara varelser som hjälper till att bryta livets monotoni genom att lägga till lite färg och ljud till dagen. Det finns dock en nackdel med att ha fåglar i ditt hem: fågelavföring. Fåglar bosätter sig ofta i träd i närheten av hus och byggnader, vilket innebär att de kan välja din balkong som en plats för att slå sig ner eller bygga bo.

Det är viktigt inte bara för att det gör städningen svår utan också för att fågelspillning bär på bakterier som kan orsaka sjukdomar som salmonella eller till och med histoplasmos om spillningen hamnar på din hud.
Det finns några saker du kan göra för att bli av med fåglar från din balkong utan att skada dem.

En är att använda en konstgjord fågelskrämma som en hök- eller ugglesilhuett, Sonic Bird Repeller eller till och med en ultraljudsskrämmare för skadedjur. Dessa fungerar genom att avge ett ljud eller en signal som skrämmer bort fåglarna.

De är kanske inte lika effektiva för större, mer envisa grupper av fåglar, men de kan fungera bra på mindre flockar eller enskilda fåglar som har vant sig vid att vara i närheten av människor.
Ett annat alternativ är en fysisk fågelavskräckare som Bird Spikes, som är plastspikar som täcker plana ytor och förhindrar rastning genom att hindra fåglarna från att få ett grepp.

Dessa kan vara effektiva, men de måste också rengöras och underhållas regelbundet, annars kommer fåglarna helt enkelt att hitta ett annat sätt att sätta sig på.
  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan