0722036443 Personlig service Snabb leverans Lager i Sverige
0722036443
Personlig service Snabb leverans Lager i Sverige

Användning av UV-ljus för att fånga bananflugor och fruktflugor

En av de mest effektiva metoderna för att bekämpa bananflugor och fruktflugor i hemmet är användningen av UV-ljus fällor så som insektsfångare och flugfångare. Dessa små skadedjur dras naturligt till ljuset och kan enkelt fångas när de närmar sig källan.

UV-fällor fungerar genom att sända ut ett speciellt ljus som attraherar flugorna. När de närmar sig ljuskällan, blir de ofta fångade på en klibbig yta, elektriskt galler eller i ett behållare med vatten, vilket förhindrar dem från att flyga iväg. Detta gör UV-fällor till ett icke-giftigt och miljövänligt alternativ för att bli av med dessa skadedjur i hemmet.

För att maximera effektiviteten av din UV-fälla bör du placera den nära där flugorna samlas mest, vanligtvis runt frukt- och grönsaksskålar eller sopkärl. Kom ihåg att rengöra fällan regelbundet och byt ut den klibbiga ytan eller vattnet för bästa resultat.

Det är viktigt att notera att medan UV-fällor kan vara effektiva för att minska antalet flugor, är den bästa metoden för att förhindra en infestation att förvara mat på ett sätt som minskar tillgängligheten för flugorna. Detta kan innebära att förvara frukt i kylskåpet eller att se till att sopor kastas regelbundet.

 

Se här för produkter mot bananflugor

  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan