Skadedjursbekämpning.nu
0

Skadedjur - Vi hjälper dig | Skadedjursbekämpning.nu

Din kundvagn

Din kundvagn är tom
Svenska Danska

Har skadedjur blivit ett problem i ditt hem? Myror, spindlar, flugor och till och med löss kan alla bli ett problem om de inte kontrolleras, och kan verkligen ställa till det i ditt utrymme. Så vad är den bästa lösningen för skadedjursbekämpning? Om du vill kontrollera skadedjur i ditt hem på ett naturligt sätt och utan användning av skadliga kemikalier kan du ta en titt på dessa 7 eteriska oljor för skadedjursbekämpning nedan. Det visar sig att det kan vara lättare än du trodde att kontrollera skadedjur!

 

7 eteriska oljor för att avvisa skadedjur i ditt hem och din trädgård

1. Cederträolja

Cederträ är perfekt för att bekämpa bladlöss, löss och sniglar. Du kan tillsätta cederträ i ditt schampo eller massera in i hårbotten för att förebygga löss. Du kan också tillsätta 10-12 droppar olja i en vattenflaska och spraya i trädgården för att hjälpa till att stöta bort bladlöss och sniglar som gärna äter på dina växter.

 

2. Pepparmyntolja

Pepparmyntsolja är fantastisk för att stöta bort alla sorters skadedjur. Lägg lite på en bomullsboll och placera den nära ingångar och fönster för att stöta bort spindlar och till och med möss. Du kan också göra en sprayblandning och spraya på växterna för att hjälpa till att stöta bort bladlöss. Om du masserar in den i hårbotten kan den stöta bort löss, och om du tillsätter den i dina DIY insektssprayer kan den stöta bort flugor.

 

3. Lavendelolja

Säg adjö till fästingar, flugor och chiggers med hjälp av lavendelolja. Tillsätt den till dina DIY insektssprayer för att snabbt förebygga, eller sprid den på din uteplats för att hjälpa till att avvärja insekter som gärna skulle vilja bita dig. Du kan även använda lavendelolja på pulspunkter eller i hårbotten för att direkt avvisa skadedjur.

 

4. Kryddmyntsolja

Om malar är ett problem kan du prova lite spearmintolja. Du behöver bara klickera lite på en bomullsboll och placera den i garderober och lådor där malar verkar vara ett problem. Spearmynta är också effektivt motverkande mot växtätande larver när den används i DIY växtsprayer.

 

5. Patchouliolja

Diffusera patchouliolja för att hjälpa till att hålla elaka myggor borta och njut av en insektsfri alfresco-middag! Du kan också tillsätta den i dina hemgjorda ljus och insektssprayer för att hjälpa till att hålla bitande insekter borta.

 

6. Timjanolja

Om skalbaggar är ett problem kan timjanolja hjälpa till! Tillsätt den till dina DIY trädgårdsspray för att hålla skalbaggar borta från att bita dina växter. Du kan också tillsätta lite timjanolja i bomullsbollar och placera runt växterna för att övertyga skalbaggarna att gå någon annanstans.

 

7. Hyssopolja 

Om bladlöss eller malar är ett problem erbjuder isopolja en lösning. Tillsätt den till dina DIY-trädgårdssprayar eller applicera lite på en bomullsboll för att hålla garderober och lådor fria från malar.

Som du kan se har eteriska oljor en stor effekt för att förebygga skadedjur. Pröva dessa förslag och njut av ett utrymme fritt från skadedjur utan användning av kemikalier.